Draaimolen

Nostalgisch Draaimolen

Deze mooie kinderdraaimolen is 5 meter doorsnee en er is plaats voor 16 kinderen tussen de 1 en 10 jaar oud. Door de snelle op en afbouw kunnen wij bijna overal staan. De kinderen vinden het geweldig om in deze prachtige draaimolen te zitten. Wij staan op heel veel evenementen in Friesland maar ook ver daar buiten. Heeft uw binnen kort een evenement en lijkt het uw leuk om een draaimolen te huren? Dan is dit wat voor u.

 

Huurprijs Nostalgische Draaimolen:

  • Halve dag incl. begeleiding € 375,00;
  • elke uur extra komt er € 75,00 bij

Draaimolenbakfiets

De kinderen draaien hun rondjes op deze bijzondere draaimolenbakfiets, terwijl ze kunnen genieten van de liedjes die uit de orgel komen. Per ronde is er plek voor vier kinderen tussen de twee en vijf jaar. Wij staan op diverse markten en evenementen met deze geweldige bakfiets. De kleine kinderen vinden het geweldig om op deze draaimolenbakfiets te zitten.

Huurprijs Draaimolen bakfiets:

  • Halve dag incl. begeleiding € 250,00;
  • op basis 4 keer 30 minuten

De kinderdraaimolen en zweefmolens worden altijd begeleid door één of twee professionele en representatieve bediening. En aangesloten op 1 vrije groep van 230 volt.

Heeft u interesse en wilt u een draaimolen huren? Neem vandaag nog contact op. Wij staan u graag vriendelijke te woord en we kijken u al uit naar een prettige samenwerking, hopelijk tot snel.


Interesse? neem contact op